Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

19.10.2013

Rzetelna odpowiedź, szybkość oraz zrozumiały język. Udzielanie odpowiedzi na dodatkowe pytanie również w jak najlepszym tonie.

Barbara

 

19.10.2013

Sprawnie, szybko, bezproblemowo, a przede wszystkim bardzo fachowo, inaczej mówiąc po prostu fajnie-normalnie.

Pozdrawiam

Marek Jarecki

 

18.10.2013

Ocena 5

Obrocki, 51 lat, pielegniarka

 

17.10.2013

Dzięki otrzymanej poradzie prawnej, od Pani Izabeli Nowackiej-Marzeion, wygraliśmy sprawę z ZUS-em o świadczenie rehabilitacyjne dla męża. Jest w tym duża zasługa Pani Prawnik. Wyrok nie jest jeszcze prawomocny, ale dzięki szczegółowej i wyczerpującej poradzie prawnej mogliśmy z mężem przygotować się właściwie do procesu i samodzielnie oraz w miarę spokojnie przejść przez kolejne jego etapy. Opinia 5 biegłych lekarzy sądowych, powołanych przez Sąd, była pozytywna dla męża, stąd nadzieja, że wyrok zostanie utrzymany w mocy. Oceniam, że porada prawna była doskonale skonstruowana. Była stosownie obszerna i zrozumiała oraz na tyle wyczerpująca, że nie było potrzeby zadawać żadnych dodatkowych pytań. I co najważniejsze okazała się skuteczna. Praca przez panią prawnik wykonana bardzo rzetelnie. Pełen profesjonalizm i staranność, co jest rzadkością wśród wielu innych prawników (coś wiem na ten temat...). Bardzo dziękujemy.

Halina, 61 lat

 

16.10.2013

Ocena 5

Grażyna, 60 lat

 

16.10.2013

Jestem bardzo zadowolony z porady. Szybko, sprawnie i jak do tej pory skutecznie.

Arkadiusz, 44 lata

 

16.10.2013

Pragnę serdecznie podziękować za udzielenie wielu cennych porad, które rozwiały wiele wątpliwości. Muszę przyznać, że tak skrupulatnych odpowiedzi nie otrzymałam od żadnych "fachowców" z tej dziedziny. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Marzena, 44 lata

 

16.10.2013

Szanowne ePorady24, jestem zadowolona z merytorycznej odpowiedzi, która nie wymagała z mojej strony dodatkowych pytań. Wystawiam ocenę bardzo dobrą. Z poważaniem.

Maria, nauczyciel

 

15.10.2013

Ocena 5

Dagmara, 37 lat

 

15.10.2013

Witam. Bardzo wyczerpujące opracowanie na zadane pytanie oceniam jako profesjonalne. Bardzo miła obsługa i życzliwe dążenie do dania wyczerpujących odpowiedzi. Jestem zadowolony z usługi. Polecam skorzystać z porad.

Stefan, technik mechanik, 57 lat

 

15.10.2013

Rzeczowa, konkretna opinia. Wnikliwa ocena sytuacji prawnej, wskazująca nie tylko szanse jednej strony, ale również możliwości drugiej. Nie stwarza iluzji, że ewentualny proces to pewna wygrana.

Edward, inżynier mechanik, 61 lat

 

15.10.2013

Bardzo szybka, rzetelna i fachowa porada. Dziękuję.

Dawid, pracownik logistyki, 28 lat

 

10.10.2013

Dziekuje bardzo za porady, które uzyskałam u Państwa, a w szczególności Panu Januszowi Polanowskiemu, który skutecznie odradził mi podjecie złych decyzji spowodowanych nieświadomoscią prawa. Piszę "porady", ponieważ bylo ich sporo i odpowiedzi na dodatkowe pytania dostawalam błyskawicznie. Były rzetelne i wyczerpujaco objasniały co mogę dalej robić. Cieszę się, ze skorzystałam z Państwa serwisu i polecam wszystkim!

Bogna

 

09.10.2013

Serdecznie dziękuję za szybką odpowiedź. Pozdrawiam.

Janina

 

08.10.2013

Ocena 5

Anna, 68 lat

 

07.10.2013

Witam, szczerze mówiąc na początku mialam wątpliwości, że przez internet moge otrzymać wyczerpującą odpowiedź na zadane pytanie, tym bardziej ze chodzi o sprawy prawne ale w tej chwili z czystym sumieniem polecam wszystkim, którzy szukają porad prawnych, aby szukali odpowiedzi na swoje problemy tutaj. Spółce tej mozna całkowicie zaufać. Ja otrzymalam bardzo szybko wyczerpującą i zadawalającą mnie odpowiedź prawną za co tutaj chciałam serdecznie podziękować. Do tego po wycenie mojego pytania otrzymalam jeszcze rabat cenowy. Naprawdę SUPER.

Gabriela, 58 lat

 

07.10.2013

Porada została udzielona w sposób wyczerpujący i dobry. Dziękuję i polecam.

Janusz

 

06.10.2013

Po raz drugi mialam przyjemność korzystania z portalu ePorady24. Dziękując pozdrawiam caly zespół. Udzielona mi porada jest wyczerpujaca i jestem z niej bardzo zadowolona, z czystym sumieniem moge polecić wszystkim potrzebującym pomocy w zawiłościach prawnych.

Maria, emerytka, 61 lat

 

06.10.2013

Odpowiedź wyczerpująca i fachowa. Polecam.

Ryszard

 

06.10.2013

Jestem bardzo zadowolona z usług portalu prawnego ePorady24. Obawiałam się takiej formy porady prawnej i długo się zastanawiałam, czy z niej skorzystać, tym bardziej, że w moim przypadku otrzymana wycena przewyższała koszt jednorazowej porady tradycyjnej. Ostatecznie zadecydowała możliwość zadawania dodatkowych pytań i pisemna forma porady – wiem jak to wygląda na zwykłej poradzie: nie zawsze jest czas wszystko zapisać, po wyjściu okazuje się, że jeszcze nie wszystko jest jasne albo wyłaniają się dalsze pytania. W serwisie ePorady24.pl otrzymalam odpowiedź jeszcze tego samego dnia wieczorem – nie spodziewałam się jej tak szybko! Była bardzo wyczerpująca – prawnik odnosił się po kolei do wszystkich moich pytań i wątpliwości (a pytanie dotyczyło podziału majątku i opis sytuacji jaki wysłałam był bardzo obszerny). Odpowiedź oprócz odniesień prawnych zawierała też "ludzki element" - czułam, że prawnik naprawdę bierze pod uwagę moja sytuację i możliwości i szuka, doradza najlepsze dla mnie rozwiązanie (także biorąc pod uwagę moje możliwości finansowe). Dzięki tej poradzie dowiedziałam się, co mi się należy z majątku, o co warto walczyć, a na co nie mam szans. Podkreślę, że moja sytuacja była skomplikowana, bo w grę wchodziła działalność gospodarcza z majątkiem firmy, majątek wspólny, majątek odrębny męża, nakłady moje na majątek męża, nierówność uzyskiwanych przychodów i jeszcze wspólne kredyty i leasingi. Prawnik pomógł mi przyjąć wersję najlepszą dla mnie i uniknąć bezsensownej, długiej i kosztownej walki w sądzie o to, czego i tak prawdopodobnie bym nie uzyskała. Za to wynegocjowałam z mężem to, co było realne i na czym mi zależało. Dziś jestem już po podziale majątku notarialnym i odbyło się to bez problemów. Mimo nierównego podziału (na korzyść męża) nie mam poczucia straty, tylko wiem, że to była moja świadoma decyzja, podjęta w oparciu o rzetelne rozeznanie prawne mojej sytuacji. Dodatkowe pytania po poradzie naprawdę działają – chociaż nie były już tak szczegółowo omówione jak pierwsza odpowiedź. Biorąc wszystko pod uwagę mogę polecić ten serwis!

Beata

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »