Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

22.08.2013

Jestem pod wrażeniem kompetencji i jasności sformułowań w odpowiedziach. Ważne dla laika z tej dziedziny jest zrozumienie tekstu. Odpowiedzi są wyczerpujące. Bardzo dziękuję.

Agata

 

21.08.2013

Ocena 5

Frezer

 

20.08.2013

Przebieg zgodny z oczekiwaniami. Odpowiedź satysfakcjonująca. Szybko i sprawnie. Serwis godny polecenia.

Sylwester, 41 lat

 

19.08.2013

Dziękuję Pani Katarzynie Siwiec za zaangażowanie w moją sprawę i pełen profesjonalizm. Liczę, ze zaowocuje to pozytywnym jej rozwiązaniem.

Elżbieta, elektronik, 55 lat

 

19.08.2013

Bardzo dziękuję za pomoc i wyjaśnienia, które w znaczący sposób przyczyniły się do nadania biegu sprawie. Jestem pełna uznania dla Pani Katarzyny Siwiec i bardzo dziękuję.

Elżbieta

 

19.08.2013

Ocena 5

Bogumił

 

18.08.2013

Porada została udzielona w ekspresowym tempie, a przy tym została napisana wyczerpująco i profesjonalnie oraz – co bardzo ważne dla laika – przystępnie. Co dla mnie ważne zawierała również opis praktycznego sposobu rozwiązania problemu.

Ewa

 

18.08.2013

Chcialbym serdecznie podziękować Panu Tomaszowi Krupińskiemu za wyczerpującą i profesjonalną poradę. Jestem mile zaskoczony językiem wypowiedzi, tekst prawniczy jest zrozumiały. Poza tym opinia jest tak wyczerpująca, że śmiało można tu powiedzieć o paru kartkach. Zawiera ona wszelkie niezbędne paragrafy, opłaty, które będę musiał uiścić u notariusza. Oprócz tego porady, co należy robić w różnych sytuacjach, które ewentualnie mogłyby zaistnieć. Nie sposób wymienić tu zalet tej usługi. Jestem bardzo zadowolony i polecam Pana Tomasza oraz cały portal.

Jan, 66 lat

 

18.08.2013

Ocena 5

Zbigniew, 69 lat, ekonomista - emeryt

 

15.08.2013

Porada wnikliwa i niezwykle profesjonalna. Otrzymałam bardzo obszerne wskazówki, ułatwiające wybór postepowania w zmaganiach z trudnym przeciwnikiem i niestety złym prawem stanowionym. Bardzo ważne było też dla mnie, że mogłam liczyć na natychmiastową odpowiedź na moje pytania i cierpliwe wyjaśnianie mi zawiłości prawnych, mających istotne znaczenie dla przebiegu sprawy. Cenna też była wymiana uwag na tematy związane z działaniem prawa i najzwyczajniej w świecie mogłam się wypowiedzieć i wiedziałam, że zostałam dobrze zrozumiana. Dziękuję.

Agnieszka

 

15.08.2013

Usługa zrealizowana bardzo profesjonalnie. Całość konsultacji została dokonana poprzez wymianę wiadomości z zawarciem przydatnych wskazówek dot. uzupełniania dokumentów. Szczególnie doceniam i dziękuję za odpowiedzi udzielone przez Pana Bogusława w dniach weekendowych, co z przyczyn organizacyjnych było w tej sytuacji dla mnie bardzo istotne. Z mojej strony pojawiło się wiele pytań uzupełniających niezbędnych do zakończenia kwestii, zatem możliwość ich zadania była kluczowa w tym, aby sprawa mogła zostać doprowadzona do końca i ma to kluczowy wpływ na moją pozytywną opinię. W przyszłości na pewno rozważę ponowne skorzystanie z Państwa usług przy wystąpieniu potrzeb.

Damian

 

14.08.2013

Jestem zadowolony, opinia była wyczerpująca i pomogła mi w podjęciu decyzji.

Jan, nauczyciel, 55 lat

 

14.08.2013

Dziękuje za szybką i rzetelną pomoc prawną. Polecam serdecznie.

Wanda

 

13.08.2013

Witam. Jestem zadowolony z usług portalu, bardzo mi pomogły w rozwiązaniu sprawy, pełny profesjonalizm i polecam innym korzystanie z usług tego serwisu. Dziękuję.

Adam, rolnik, 37 lat

 

12.08.2013

Szybka i bardzo rzeczowa interpretacja prawa.

Krystyna

 

12.08.2013

Nigdy nie miałem do czynienia z prawem, a tym bardziej aby coś napisać lub dowiedzieć się, jak się załatwia sprawy prawne, nie miałem zielonego pojęcia. Słyszałem od innych znajomych osób, jakie mieli problemy, jeżeli wykorzystywali rady adwokatów lub innych prawników polecanych przez inne osoby. Też próbowałem początkowo tej drogi, ale ona nie przyniosła efektu. Zacząłem szukać wiadomości w internecie i znalazłem stronę ePorady24.pl. Czytając opinie osób, które skorzystały z porad zrozumiałem, że to jest to, czego szukam. Na tej podstawie mój problem został rozwiązany w bardzo fachowy sposób i miałem pełne rozeznanie w nurtującej mnie sprawie. Wiadomo, że pierwsza odpowiedź nie była całkowicie zadowalająca, gdyż moje pytanie nie zawierało wszystkich konkretów. Dopiero po doprecyzowaniu moich wyjaśnień odnośnie pytania otrzymałem odpowiedzi, które w późniejszym okresie potwierdziły się trafnością nawet w prokuraturze, czym byłem bardzo zaskoczony. Ponieważ całość sprawy nie jest jeszcze zakończona, to wiem, że gdybym miał dalsze problemy, to zawsze mogę skorzystać z rad udzielanych na tym portalu. Polecam tę drogę wszystkim zainteresowanym, którzy mają jakieś problemy z rozwiązaniem swoich spraw, aby skorzystali, a na pewno nie będą żałowali swoich kroków.

Sylwester, inżynier elektromechanik, 60 lat

 

11.08.2013

Otrzymalam szybko wyczerpującą i profesjonalną odpowiedz. Wprawdzie była ona dla mnie niezbyt korzystna, jednakże pomogła mi w podejmowaniu dalszych decyzji. Dziękuję serdecznie. Jezeli zajdzie taka potrzeba, z pewnością skorzystam w przyszłosci z tego serwisu. Polecam.

Beata, 51 lat

 

09.08.2013

Ocena 3

Kazimiera

 

09.08.2013

Udzielone odpowiedzi pomogły mi w rozwiązywaniu swoich problemów. Jestem wdzięczna, doceniam profesjonalizm i bardzo szybki kontakt. Dziękuję i Pozdrawiam.

Alina

 

09.08.2013

Otrzymana odpowiedź była wyczerpująca, napisana zrozumiałym dla laika językiem. Jeżeli zdecydujemy się na likwidację na pewno poprosimy o pomoc prawną. Dziękujemy za dotychczasową współpracę.

Bożena, emerytka

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »