Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

20.02.2020

Ocena 5

Barbara, Emerytka

 

18.02.2020

Ocena 5

Piotr

 

17.02.2020

Ocena 5

Pawel

 

17.02.2020

Pierwszy raz korzystałam z tego typu usługi i jestem bardzo zadowolona. Obawiałam się nie co, na początku, ale odpowiedz od eksperta w tej dziedzinie, była na najwyższym poziomie.

Marta, pedagog, 32 lata

 

16.02.2020

Wysoko oceniam profesjonalizm P. Mecenasa. Księgi wieczyste to bardzo trudny i niezrozumiały temat dla większości śmiertelników. Ja jestem wyjątkowym antytalentem w tym temacie. Przesłana opinia i czas w jakim Pan Mecenas to zrobił zachwyciły mnie.

Małgorzata, lekarz wet.

 

15.02.2020

Konkretne odpowiedzi, podawanie podstawy prawnej, szybkość udzielenia odpowiedzi.

Anna, 40 lat, księgowa

 

14.02.2020

Ocena 5

Sławomir

 

14.02.2020

Ocena 5

Lucyna

 

13.02.2020

Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź

Włodzimierz, 44 lata

 

13.02.2020

Bardzo polecam usługi tej firmy. Odpowiedzi i opinie maksymalnie rozbudowane i precyzyjne. Jestem bardzo zadowolony i gorąco polecam

Mariusz

 

12.02.2020

Ocena 5

Radek

 

12.02.2020

Wyczerpujące wyjaśnienie i szybka odpowiedź pomogła mi w podjęciu odpowiedniej decyzji. Polecam ten serwis.

Barbara

 

12.02.2020

Zlecenie zrealizowane sprawnie i bez przeszkód, wystawiona opinia jest bardzo wnikliwa, wyczerpująca i godna zaufania. Jestem zadowolony z serwisu, dziękuję!

Wiktor

 

12.02.2020

Bardzo sprawnie, kompetentnie i pomocnie. Serdecznie polecam

Barbara, 58 lat, Menager

 

11.02.2020

Szybko i rzeczowo bez owijania w bawełnę... przynajmniej wiem za co place.

Sławek, elektronik, 65 lat

 

11.02.2020

Zrozumiała profesionalna porada prawna

Andrzej

 

11.02.2020

Dziękuję Pani za szczegółowe wytłumaczenie sprawy i rozjaśnienie sytuacji. Pozdrawiam!

Marek, 33 lata

 

11.02.2020

Jasno klarownie i szybko wystawiona porada. Polecam

Piotr, 70 lat, emeryt

 

11.02.2020

Ocena 5

Zofia

 

10.02.2020

Dziękuję bardzo za:dokładną, uważną, wnikliwą i zrozumiałą odpowiedź - to pozwoliło Nam podjąć optymalną decyzję za sprawny, efektywny i wyrozumiały kontakt ( dodatkowe informacje sms to bardzo pozytywne, pożyteczne rozwiązanie dające poczucie, że ktoś poważnie traktuje problem z którym się zmierzamy) czas i autentyczną uwagę dla klienta profesjonale i ekspresowe rozwiązania. Będę na pewno Państwa rekomendowała wszystkim znajomym. Pozdrawiam z życzeniami rozwoju Państwa portalu

Olga

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »