Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

13.06.2024

Ocena 5

Ewa, 55 lat

 

12.06.2024

Ocena 5

Tomasz, 40 lat, inżynier

 

12.06.2024

Ocena 5

Andrzej, 27 lat, Elektryk

 

11.06.2024

Ocena 5

Ryszard, 36 lat, Przedsiebiorca

 

09.06.2024

Ocena 3

Romano

 

08.06.2024

Sprawnie i szybko, konkretna odpowiedz.

Jurek

 

07.06.2024

Bardzo wysoko oceniam ten serwis, wszystko jest zgodne z ociekiwaniami - termin odpowiedzi, szczególowe wyjaśnienia, możliwość dodatkowych pytań, bardzo dziękuję !

Dariia, 45 lat, IT

 

04.06.2024

Szybka, rzetelna, konkretna odpowiedź

Aleksandra, 61 lat, nauczycielka

 

04.06.2024

Ocena 5

Maria

 

04.06.2024

Super obsługa klienta, bardzo rzeczowe odpowiedzi, polecam

Piotr, 53 lata, marynarz

 

03.06.2024

Ocena 5

Krzysztof

 

02.06.2024

Ocena 4

Jacek, 81 lat, emeryt

 

31.05.2024

Rzetelne opinie, porady bardzo praktyczne, A przede wszystkim niskie ceny w porównaniu z innymi kancelariami .

Jan, technik elektronik

 

29.05.2024

Ocena 4

Iwona

 

27.05.2024

Szanowni Państwo, odpowiedź Pani mecenas Pauliny Olejniczak-Suchodolskiej jest całkowicie zadawalająca i nie biorąc pod uwagę kilku dygresji, które wynikają z braku dokładnych informacji o powstaniu wspomnianego testamentu i masie spadkowej należacej w całości do Marty Metzler z d. Petsch, wyjaśniają w całości sedno mojego pytania.

Janusz, 77 lat, mgr Inż.

 

27.05.2024

Bardzo dziękuję za wyczerpującą analize prawną.Jestem bardzo zadowolona z usługi. Dziekuje !

Brigida

 

26.05.2024

Opinia skrupulatna zawiera przepisy i odnośniki prawne - mimo że nasze prawo jest coraz bardziej pokrętne i raczej lepiej chroni firmy niż zwykłych obywateli - nie jest tak przejrzyste jak dawniej. Będę polecać Waszą kancelarię tylko cena w listopadzie w tym grajdole prawnik za poradę brał sto złotych - 160 to tu jest już dla wielu dużo. Dziękuję pozdrawiam Ewa. Jeżeli coś by było potrzebne od psychologa specj. kliniczna + możliwość prowadzenia badań neuropsychologicznych i psychologia biznesu to polecam się.

Ewa

 

26.05.2024

Fachowa i bardzo szczegółowa odpowiedź.

Monika

 

26.05.2024

Bardzo profesjonalna obsługa i szybka odpowiedź

Jolanta

 

26.05.2024

Bardzo dziękuję, wiem co mam zrobic,odpowiedź zrozumiała, językiem prostym dla przeciętnego człowieka. Niby to wszystko jest w internecie, ale niestety nie bardzo zrozumiale, zawiłe i te paragrafy, jeszcze raz dziękuję.

Grażyna, 67 lat, Emerytka

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »