Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

12.07.2020

Konkretna odpowiedź na pytanie.

Jacek, 34 lata

 

12.07.2020

Ponownie pełne zadowolenie. Dziękuje. Super :))

Alicja, 66 lat, ekonomista

 

12.07.2020

Ponownie pełne zadowolenie. Dziekuje

Alicja

 

10.07.2020

Odpowiedź bardzo rzeczowa, poparta odpowiednimi przepisami i rozprawami sędziowskimi. W mojej ocenie bardzo kompetentnie i profesjonalnie. Polecam

Waldemar, 55 lat

 

10.07.2020

Bardzo dziękuję za ekspresowe sporządzenie pisma w tak ważnej dla mnie sprawie. Mam nadzieję że przyniesienie ono oczekiwany skutek prawny :)Jeśli będzie taka potrzeba na pewno skorzystam z państwa usług ponownie.Serdeczne pozdrowienia dla Pani Izabeli Nowackiej-Marzeion która zajmowała się moją sprawą.

Daniel

 

09.07.2020

Jestem zadowolony z uzyskanej informacji. W sposób zwięzły i zrozumiały dla laika przedstawiono sytuację prawną mojego zapytania.

Krzysztof

 

08.07.2020

Po raz kolejny korzystam z Państwa usług. To co dla mnie jest naważniejsze i na co zwracam szczególną uwagę to: profesjonalizm, łatwość dostępu do usługi i szybkość jej realizacji. Jak zwykle wywiązują się Państwo z tego w 100%. Jedyną oceną jaką mogę wystawić jest ocena najwyższa. Pozdrawiam serdecznie.

Aneta, 42 lata, ekonomista

 

07.07.2020

Jestem bardzo zadowolona z odpowiedzi,która jest wyczerpująca. Dziękuję.

Magdalena, Nauczyciel

 

07.07.2020

Bardzo obszerne i pomocne opinie i porady. Szybki odzew na pytania. Odpowiedź w formie pisemnej pozwala wrócić do zagadnienia, czego nie ma w poradnictwie prawnym "na żywo". Same plusy.

Arek

 

07.07.2020

Bardzo dziękuję za wyczerpujące, merytoryczne wsparcie - otrzymana porada pozwoliła mi na spokojnie podejść zarówno do rozprawy, jak i do rozmów ze stroną w sprawie. Korzystam z Państwa usług kolejny raz i ponownie jestem wysoce usatysfakcjonowana otrzymaną poradą prawną.

Anna, 64 lata, architekt

 

06.07.2020

Dziekuję za wyczerpujące informacje i mogę polecić Państwa pomoc moim znajomym.

Alek

 

06.07.2020

Szybka i rzetelna odpowiedź. Serwis godny polecenia.

Aneta

 

05.07.2020

Skorzystałam z usług portalu ePorady24.pl po kilku latach. Utrzymano profesjonalizm i szybkie tempo wykonania zlecenia. Otrzymałam od Pani Mecenas klarowną ekspertyzę. Dziękuję.

Wanda, filolog

 

03.07.2020

Mogę wystawić jedynie najwyższa opinie w sprawie konfliktu z ZUS. Dzięki poradzie wygrałem potyczkę z ZUS W 100%

Krzysztof, 60 lat

 

02.07.2020

Ocena 3

Katarzyna

 

02.07.2020

Ocena 5

Paulina

 

02.07.2020

Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Porada bardzo przydatna, rozwiała moje wątpliwości. Gorąco polecam stronę.

Krystyna, 60 lat, księgowa

 

02.07.2020

Dziękuje serdecznie po raz kolejny. Wydaje mi się że już wszystkiego się dowiedziałem czego oczekiwałem od Państwa. Jestem niezmiernie wdzięczny za bardzo proste i zrozumiałe wytłumaczenia, naprawdę udało mi się zrozumieć wszystko co było dla mnie kompletnie niemożliwe do poukładania w glowie. Jeżeli będę musiał się skonsultować się po raz kolejny z prawniekiem w jakiejś innej sprawie, z pewnością napiszę do Państwa. Pozdrawiam

Michał

 

02.07.2020

Pełen profesjonalizm!!! Odpowiedź na nurtujące pytania w pełni zaspokoiły moją osobę. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

Anita, 42 lata

 

02.07.2020

Ocena 5

Wiesław, 72 lata, LICENCJAT

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »