Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

17.07.2020

Bardzo profesjonalna i błyskawiczna obsługa. Serdecznie polecam czystym sumieniem.

Jakub

 

17.07.2020

Ocena 5

Łukasz

 

16.07.2020

Wcześniej korzystałam z portalu,byłam zadowolona. Dlatego też teraz w pierwszej kolejności z problemem zgłosiłam sie tutaj.

Wioletta, 57 lat, Nauczycielka

 

15.07.2020

Po otrzymaniu porady prawnej, napisania pozwów lub innych PISM PROCESOWYCH MOŻNA zadawać  dalsze pytania. Polecam

Grazyna, ekonomista -własna działalnosc gospodarcza Biuro rachunkowe

 

13.07.2020

Najbardziej podobała mi się postawa prawnika, który zachęcał do działania. Niestety "w realu" miałem do czynienia z prawnikami "nie uda się, nie warto" itp. Zaś w przypadku prawnika udzielającego odpowiedzi na moje pytane padło wiele jakże potrzebnych słów zachęty i rzeczowych praktycznych porad.

Piotr

 

12.07.2020

Konkretna odpowiedź na pytanie.

Jacek, 34 lata

 

12.07.2020

Ponownie pełne zadowolenie. Dziękuje. Super :))

Alicja, 66 lat, ekonomista

 

12.07.2020

Ponownie pełne zadowolenie. Dziekuje

Alicja

 

10.07.2020

Odpowiedź bardzo rzeczowa, poparta odpowiednimi przepisami i rozprawami sędziowskimi. W mojej ocenie bardzo kompetentnie i profesjonalnie. Polecam

Waldemar, 55 lat

 

10.07.2020

Bardzo dziękuję za ekspresowe sporządzenie pisma w tak ważnej dla mnie sprawie. Mam nadzieję że przyniesienie ono oczekiwany skutek prawny :)Jeśli będzie taka potrzeba na pewno skorzystam z państwa usług ponownie.Serdeczne pozdrowienia dla Pani Izabeli Nowackiej-Marzeion która zajmowała się moją sprawą.

Daniel

 

09.07.2020

Jestem zadowolony z uzyskanej informacji. W sposób zwięzły i zrozumiały dla laika przedstawiono sytuację prawną mojego zapytania.

Krzysztof

 

08.07.2020

Po raz kolejny korzystam z Państwa usług. To co dla mnie jest naważniejsze i na co zwracam szczególną uwagę to: profesjonalizm, łatwość dostępu do usługi i szybkość jej realizacji. Jak zwykle wywiązują się Państwo z tego w 100%. Jedyną oceną jaką mogę wystawić jest ocena najwyższa. Pozdrawiam serdecznie.

Aneta, 42 lata, ekonomista

 

07.07.2020

Jestem bardzo zadowolona z odpowiedzi,która jest wyczerpująca. Dziękuję.

Magdalena, Nauczyciel

 

07.07.2020

Bardzo obszerne i pomocne opinie i porady. Szybki odzew na pytania. Odpowiedź w formie pisemnej pozwala wrócić do zagadnienia, czego nie ma w poradnictwie prawnym "na żywo". Same plusy.

Arek

 

07.07.2020

Bardzo dziękuję za wyczerpujące, merytoryczne wsparcie - otrzymana porada pozwoliła mi na spokojnie podejść zarówno do rozprawy, jak i do rozmów ze stroną w sprawie. Korzystam z Państwa usług kolejny raz i ponownie jestem wysoce usatysfakcjonowana otrzymaną poradą prawną.

Anna, 64 lata, architekt

 

06.07.2020

Dziekuję za wyczerpujące informacje i mogę polecić Państwa pomoc moim znajomym.

Alek

 

06.07.2020

Szybka i rzetelna odpowiedź. Serwis godny polecenia.

Aneta

 

05.07.2020

Skorzystałam z usług portalu ePorady24.pl po kilku latach. Utrzymano profesjonalizm i szybkie tempo wykonania zlecenia. Otrzymałam od Pani Mecenas klarowną ekspertyzę. Dziękuję.

Wanda, filolog

 

03.07.2020

Mogę wystawić jedynie najwyższa opinie w sprawie konfliktu z ZUS. Dzięki poradzie wygrałem potyczkę z ZUS W 100%

Krzysztof, 60 lat

 

02.07.2020

Ocena 3

Katarzyna

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »