Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

05.05.2013

Ocena 5

Kazimierz, 62 lata, pracownik samorządowy

 

05.05.2013

Dziękuję za poradę, okazała się pomocna. Rozwiązałam mój problem, polecam innym Waszą pomoc.

Barbara, handlowiec

 

04.05.2013

Współpraca z Panią adwokat rewelacyjna – składam pozew i mam nadzieję zakończyć wszystko na jednej rozprawie. Profesjonalnie, rzetelnie i rewelacyjnie. Szybko, mimo wielu informacji, które musiałam uzupełnić. Szczerze polecam!

Magdalena, ekonomista, 42 lata

 

04.05.2013

Bardzo jestem zadowolona z porady. W przyszłości na pewno skorzystam z tej strony. Polecam.

Maria, bezrobotna, 44 lata

 

04.05.2013

Bardzo dziękuję za wyczerpującą informację dotyczącą mojej sprawy. Bardzo mi pomogła. Odpowiedź była szybka, fachowa i tania. Polecam.

Henryk, emeryt, 65 lat

 

04.05.2013

Udzielona odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie była rzeczowa, konkretna i bardzo mi pomogła. Pani Iryna Kowalczuk bardzo szybko udzieliła mi wszelkich informacji na temat mojej sytuacji prawnej. Bardzo profesjonalna i szybka obsługa, również jeśli chodzi o pytania dodatkowe. Serdecznie polecam.

Przemysław, 28 lat

 

03.05.2013

Po zadaniu pytania wycena i odpowiedź w tempie ekspresowym. Niestety nie do końca na zadane przeze mnie pytanie. Dobrze, że istnieje możliwość zadawania pytań dodatkowych w ramach jednej opłaty. Pozwoliło to na doprecyzowanie odpowiedzi pod kątem mojego konkretnego przypadku.

Monika

 

03.05.2013

Szybka odpowiedź i wyczerpująca. Nie jestem prawnikiem i nie mogę jej ocenić od strony merytorycznej poprawności. Oceniam sposób wykonania usługi, a nie usługę.

Robert, manager, 44 lata

 

02.05.2013

Jestem bardzo zadowolona z udzielonej porady prawnej. Znalazłam nowe rozwiązanie dla mojej sprawy.

Elżbieta, psycholog

 

02.05.2013

Bardzo jestem zadowolony z porady prawnej! Mimo że jest w całej rozciągłości negatywna dla mojej sprawy (nie przysługuje mi emerytura kolejowa), to sposób wyjaśnienia i umocowanie prawne jest bardzo transparentne! Panie Mirosławie Kielar, jest Pan super! Cena usługi bardzo przystępna i duuuży plus dla Pani Wioletty Dyl z obsługi biura prawnego! Pozdrawiam z Białegostoku!

Jan, inżynier kolejowy, 60 lat

 

01.05.2013

Ocena 5

Daniel

 

01.05.2013

Witam! Nie będę się tu za dużo rozpisywał… ePorady24.pl to fachowa pomoc i doradztwo. Polecam w 100%!

Dawid

 

30.04.2013

Dziękuję za szybką odpowiedź i fachową pomoc. Dziękuję też za wyrozumiałość, gdyż dla człowieka nieznającego się na prawie nawet najbardziej oczywiste sprawy czasem trzeba wyłożyć łopatologicznie. Dużym plusem jest możliwość zadawania dodatkowych pytań, które rozwiewają ewentualne wątpliwości. Ogólnie całe forum jest bardzo pomocne, można wyczytać odpowiedzi na nurtujące pytania.

Piotr, ekonomista, 43 lata

 

30.04.2013

Dzięki za trafną wykładnię – bardzo pomogła mi w załatwieniu sprawy.

Zygmunt

 

30.04.2013

Problemy w uzyskaniu pomocy ze strony profesjonalnych (?) biur doradztwa podatkowego skłoniły mnie do poszukiwań w sieci. Tutaj znalazłem mnóstwo bardzo pozytywnych opinii klientów, którzy skorzystali z pomocy serwisu ePorady24.pl. Opinie te przyczyniły się też do zadania mojego pytania w dosyć specyficznej i złożonej sprawie podatkowej. Odpowiedź otrzymałem bardzo szybko, a co najważniejsze – ze strony kompetentnego doradcy podatkowego. Po bezskutecznych poszukiwaniach pomocy moja sprawa została wreszcie załatwiona przez osobę znającą zagadnienie. W moim przypadku ePorady24.pl to 100% profesjonalizmu i satysfakcji klienta. Tym samym potwierdzam, że pozytywne opinie wcale nie są przesadzone. Poszerzam grono zadowolonych klientów i gorąco polecam.

Przemysław

 

29.04.2013

W pełni profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na poradę. Polecam wszystkim.

Marek

 

28.04.2013

Otrzymałam informacje dotyczące mojego problemu. Cena mogłaby być trochę niższa.

Anna, nauczyciel, 59 lat

 

28.04.2013

Odpowiedź otrzymałam bardzo szybko. O skuteczności odpowiedzi do sądu powiadomię po sprawie. Dla mnie to nie jest koniec sprawy, lecz rozpoczęcie.

Barbara

 

28.04.2013

Miałem przyjemność konsultować się z Panią Wiolettą Dyl. Wyrażam głębokie uznanie dla Pani wiedzy prawniczej i podejścia w sposób wyjątkowy do trudnego tematu. Otrzymałem wsparcie nie tylko prawne, ale i psychologiczne. Dziękuję Pani.

Jan

 

27.04.2013

Bardzo rzetelna odpowiedź na zadane pytanie, krótki okres oczekiwania, pełen profesjonalizm.

Artur

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »