Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

16.12.2013

Zdziwiłem się, że w tak krótkim czasie za stosunkowo niewielkie koszty otrzymałem tak wiele cennych informacji. Dodam, ze fakt przystepnosci (nie musialem wychodzic z domu) tez ma swoje znaczenie. Pozdrawiam.

Wojciech, pracownik dozoru, 44 lata

 

15.12.2013

Sprawy medyczne w naszym KRAJU przez zwykłych ludzi bez pomocy prawnika są od początku przegrane. Jestem bardzo zadowolona z Waszej pomocy, szczególnie ze stałego kontaktu, możliwości zadawania pytań, szybkiej odpowiedzi. Mam spokój, że w każdej chwili mogę napisać i uzyskam fachową pomoc prawnika. Polecam wszystkim korzystać z Waszych usług, zawsze to taniej,szybko i profesjonalnie. Jestem i będę stałą klientką.

Wiesława, technik włókiennik, 53 lata

 

14.12.2013

Z usług portalu – serwisu ePorady24 – jestem bardzo zadowolony. Polecam innym! Jezeli miałbym jeszcze raz skorzystac z usług, na pewno to zrobię. Dziękuję.

Antoni, elektronik, 51 lat

 

14.12.2013

Dziękuję. Nie mam więcej pytań. Odpowiedź jest wyczerpująca i jasna dla "nieprawnika".

Roman

 

13.12.2013

Porada w pełni zadowalająca :)

Grzegorz, handlowiec, 45 lat

 

13.12.2013

Bardzo dziękuję za poradę!!!!!!!!!!!!

Beata

 

13.12.2013

Uzyskana informacja rozwiała wszystkie moje wątpliwości. Jestem z niej w pełni zadowolony.

Henryk, informatyk, 66 lat

 

12.12.2013

Ocena 5

Mariola

 

12.12.2013

Początkowo odpowiedź dotycząca testamentu odnosiła się do kwestii dość oczywistych, które można znaleźć w Internecie (rodzaje testamentów), mnie zaś chodziło o poradę w konkretnej sytuacji, ale podczas zadawania kolejnych pytań (ich liczba jest rzeczywiście nieograniczona) uzyskałam odpowiedź na wszystkie interesujące mnie kwestie. Przydatne było zaznaczanie przez prawnika niektórych fragmentów odpowiedzi, by zwrócić uwagę na ich znaczenie. Porada kompetentna, a teoria poparta konkretnymi przykładami.

Anna, nauczyciel, 47 lat

 

12.12.2013

Uzyskana pomoc prawna oparta na szerokiej wiedzy o poruszonym w pytaniu temacie. Wszystkie poruszone kwestie przedstawione rzeczowo i na temat. Dziękuję.

Zbigniew

 

11.12.2013

Szybko, sprawnie i szczegółowo opisano sprawę zwolnienia pracownika z przyczyn ekonomicznych.Polecam!

Hubert, przedsiębiorca, 36 lat

 

11.12.2013

Pan Janusz, pomimo iż nie zostal "wtajemniczony" w detale dotyczące stron uczestniczących w sprawie (aby szybciej przejsc do konkretow), na poczatku naszej wymiany wiadomosci pozwolił sobie na wydawanie swojej opinii na temat stron, z którymi nie do końca sie zgadzam, lecz były to tylko opinie. Co do jego odpowiedzi nie mam zadnych zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie. Odpowiedzi Pana Janusza byly bardzo wyczerpujące oraz konkretne, dziękuję za pomoc i polecam porady Pana Janusza Polanowskiego.

Jakub, 30 lat

 

11.12.2013

Bardzo dobrze zostałam poinformowana pod względem prawnym. Opinia bardzo pomogła w odwołaniu do ZUS.

Marzena, 43 lata

 

10.12.2013

Super, jestem bardzo zadowolony z pełnej opinii prawnej. Uzyskałem wszystko, aby pozytywnie rozstrzygnąć spór. Pozdrawiam.

Marek, 36 lat

 

10.12.2013

Pan Mecenas Janusz Polanowski – jest bardzo życzliwy, cierpliwy, posiada dużą wiedzę, w logiczny sposób kieruje klientem. Szybko odpowiada na pytania. Szkoda, że nie miałam okazji zasięgnąć jego porady 6 lat temu.

Basia, wykładowca akademicki

 

10.12.2013

Bardzo dziekuje za udzieloną poradę, oczywiscie wysłałem wszystko tak jak kazaliście. Nie mieszkam w Polsce juz od blisko trzydziestu lat i moge powiedziec, że tak absurdalnego i zagmatwanego prawa nie ma na calym świecie. Czynny żal podatnika rozbawil cale moje środowisko. Musial to wymyslic poseł skrzyżowany z biskupem, bo rozumiem, że jezeli czynny to calymi dniami chodzę na kolanach i walę się w klatę i krzyczę do Boga jak bardzo, bardzo żałuję, że spóźniłem się z opłatą podatku. Sam w zyciu nie wpadłbym na to, zeby taki dokument napisac i nikt ze znanych mi osob tez by tego nie zrobil, dlatego tym bardziej Panstwu dziekuje za udzielenie tej porady. Zycze Panstwu wszystkiego naj naj w Nowym Roku.

Roman, technik urządzeń okrętowych, 64 lata

 

09.12.2013

Dziękuje bardzo za odpowiedź! Uzyskałem informacje na wszystkie nurtujące mnie pytania i jestem zadowolony z usługi.

Piotr

 

09.12.2013

Bardzo rzetelne podejście do tematu. Zleciłam napisanie apelacji, apelacja została złożona w Sądzie i czekamy na wynik. Bez względu na rezultat wniesionej apelacji, prawnicy Waszego portalu zasługują na ogromne uznanie i pochwałę, ponieważ analizują bardzo wnikliwie każdy problem i szukają jak najlepszego rozwiązania. Skorzystałam z porad na tym portalu po raz drugi i na pewno nie ostatni.

Wiesława

 

09.12.2013

Ocena 3

Piotr

 

09.12.2013

Dziekuje za fachową odpowiedz na moje pytanie.

Jan

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »