Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

08.06.2019

Ocena 5

Włodzimierz, 65 lat, nauczyciel akademicki

 

08.06.2019

Ocena 5

Jadwiga, listonosz

 

08.06.2019

Fachowo

Monika, grafik, 42 lata

 

07.06.2019

Obszerność i profesjonalizm odpowiedzi

Krzysztof, 28 lat, logistyk

 

05.06.2019

Rezygnuję , że swojego adwokata , który ma wąski zakres swoich usług , tutaj mam kompleksową pomoc w zakresie prawa . Zdecydowanie polecam!!!

Marcin, 46 lat

 

04.06.2019

Rzeczowe wyjaśnienie i informacja której nie mogłam nigdzie znaleźć, nikt nie potrafił konkretnie odpowiedzieć co mam zrobić, jaki wniosek mam złożyć. Cena bardzo sensowna, zwłaszcza że bez wychodzenia z domu, bez starty czasu, paliwa i wszelkiego po drodze wiem co mam zrobić.

Ewa, 35 lat, Pracownik IT

 

04.06.2019

Dziękuję

Małgorzata

 

04.06.2019

Jestem bardzo zadowolony z udzielonej mi odpowiedzi. W mojej sprawie skorzystałem już z wcześniejszych wizyt (na żywo), ale tak wyczerpującej informacji wyjaśniającej jaką otrzymałem na portalu ePorady24 nigdzie nie otrzymałem. Bardzo treściwie, same konkrety bez zbędnego skupiania się na drobnych detalach. 

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Dariusz, 52 lata

 

04.06.2019

Ocena 5

Lidia

 

04.06.2019

Ocena 5

Monika

 

03.06.2019

Skorzystałam z Państwa opinii, gdyż znajdowałam różne komentarze i zdania prawników na temat przeze mnie poruszany. Uzyskana od Państwa opinia pokrywała się ze zdaniem jaki miałam nt temat. Dziękuję zatem za szybką reakcję a tym samym nadspodziewanie szybką odpowiedź.

Barbara, ekonomista

 

03.06.2019

Ocena 5

Denys

 

03.06.2019

Bardzo dziękuję za rzeczową i wyczerpującą odpowiedź.

Bożena

 

01.06.2019

Odpowiedź konkretna i satysfakcjonujący wynik

Barbara

 

31.05.2019

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, uratowała mi Paki tyłek.

Jerzy, 53 lata, informatyk

 

31.05.2019

Ocena 5

Sylwia

 

30.05.2019

Ocena 5

Magdalena

 

30.05.2019

Wygodny szybki dostęp do zagadnień prawa. Jasne i klarowne odpowiedzi .

Agnieszka

 

30.05.2019

Opinia kompetentna. W ciągu 24 godzin miałem pełną informację co należy mi się od zakładu pracy i jak mogę to uzyskać. Polecam.

Piotr

 

29.05.2019

Szybka odpowiedź, rzetelna, miła obsługa, wiarygodność,

Paproszek, 58 lat, główna księgowa

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »