Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

03.04.2019

Dziękuję za szybko profesjonalną obsługę polecam

Paulina

 

02.04.2019

Opinia była rzeczowa i na temat zadany w pytaniu.

Jacek, prezes, 65 lat

 

02.04.2019

Ocena 5

Michał, 25 lat

 

01.04.2019

Uzyskałam wyczerpującą informację, która potwierdziła niestety fakt że emerytura jeszcze mężowi nie przysługuje. 

Dziękuję bardzo za szczegółową odpowiedź. Pozdrawiam

Jadwiga, urzędnik, 62 lata

 

01.04.2019

Szybko, i bardzo profesjonalnie udzielona porada naprawdę godne polecenia pomoc skuteczna i bardzo przydatna

Grzegorz, 38 lat

 

30.03.2019

Bardzo szybka i treściwa odpowiedź

Sandra

 

29.03.2019

Szybka konkretna porada

Hanna, 59 lat, Średnie

 

29.03.2019

Ocena 5

Agnieszka

 

29.03.2019

Za dotychczas otrzymana odpowiedz bardzo dziękuje. Odpowiedz na dodatkowe pytanie pozwoli mi dopiąć sprawe by zgłosić przestępstwo lub wykroczenie.

Zofia, 66 lat, księgowa

 

28.03.2019

Serdecznie dziękuję za pomoc. Jeżeli tylko będę miała jakikolwiek wątpliwości natury prawnej, na pewno skorzystam ponownie z serwisu wdzięczna za porady i wskazówki.

Renata

 

28.03.2019

Dziękuję bardzo za informację.

Tomasz

 

28.03.2019

Odpowiedź rzetelna, udzielona b. szybko. Kwota przystępna. 

Dziękuję

Hania, księgowa, 60 lat

 

28.03.2019

Witam. Z porady prawnej jestem zadowolony. 

Dziękuję

Dariusz

 

28.03.2019

Bardzo dziękuję za pomoc. Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Kontakt był łatwy, szybki i wygodny. 

Świetny portal, serdecznie polecam!

Katarzyna, 28 lat

 

27.03.2019

Ocena 5

Grażyna

 

27.03.2019

Ocena 5

Wioletta

 

27.03.2019

No i to już jest wszystko, co chciałem wiedzieć. 

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Marek, nauczyciel, 72 lata

 

27.03.2019

Opinia jest wyczerpująca, napisana zrozumiałym językiem ze wskazówkami do działania. Firmę, tryb obsługi i Panią prawnik polecam bardzo.

Anatol, 59 lat, nauczyciel akademicki

 

27.03.2019

 Bardzo szybka i kompleksowa odpowiedz na moje pytania. Doskonala komunikacja.

Dziękuję!

Anna, geodeta, 32 lata

 

27.03.2019

Ocena 5

Marek

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »