Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
Następne › »

 

02.05.2014

Kompetencje, profesjonalizm, szybkość działania - wszystko na plus. polecam!!!

Małgorzata

 

01.05.2014

Ocena 5

Zofia, 63 lata, emerytka

 

01.05.2014

Bardzo dobry system kontaktu z prawnikiem. Szybkość odpowiedzi bez konieczności umawiania się na spotkanie, zadowalająca podpowiedź na dodatkowo zadane pytanie bez dodatkowych opłat. Brawo tak trzymać dla mnie bardzo pomocna podpowiedź .Dziękuję za poradę w sprawie testamentu brata. Już teraz wiem , gdzie w razie jakichkolwiek problemów mam się udać po fachowa poradę. Pozdrawiam cały zespól eporady24.

Z poważaniem

Maria

 

30.04.2014

Ocena 5

Jacek, 55 lat, Chemik

 

29.04.2014

Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Odpowiedź na pytanie szybka i konkretna za rozsądną cenę. Polecam w 100%.

Iwona, pracownik biurowy, 43 lata

 

29.04.2014

Bardzo dobry system kontaktu z prawnikiem. Przypomina wręcz zwracanie się o poradę do "znajomego prawnika". Szybkość odpowiedzi bez konieczności umawiania się na spotkanie ma zasadnicze znaczenie dla podejmowania decyzji. Dodatkowo u większości osób bez przygotowania prawniczego pojawia się tzw. "myślenie na schodach", czyli wątpliwości rodzą się w jakiś dłuższy czas po uzyskaniu odpowiedzi oraz w miarę jak następuje zrozumienie problemu. Wtedy wymagają ponownego wyjaśnienia. Ten serwis wszystko to gwarantuje. Gratuluję pomysłu.

Piotr

 

29.04.2014

Brawo tak trzymać, dla mnie bardzo pomocna podpowiedz ,dostępność do właściwych prawników 24 godziny. Pozdrawiam cały zespól eporady24 szczególnie mec. Pawła Saługa.

Bogusław, inżynier mechanik, 67 lat

 

28.04.2014

Pani Elżbieta Jędruczyk udzieliła mi bardzo dokładnych wyjaśnień, rozwiała wszystkie moje wątpliwości; bardzo szybko i klarownie odpowiadała na wszystkie moje dodatkowe pytania. Jestem bardzo zadowolony z udzielonej mi przez nią porady,

Roman

 

28.04.2014

Błyskawiczna (mimo, że pytanie zadałem w środku weekendu), kompetentna opinia. Mam pewne doświadczenia z prawnikami i mogę spokojnie powiedzieć, że tym razem pieniądze wydałem bardzo sensownie. Dziękuję i polecam.

Marek, inżynier, 58 lat

 

28.04.2014

Dziękuję za poradę w sprawie darowizny przedsiębiorstwa na rzecz syna. Uzyskane wskazówki pozwoliły mi zakończyć działalność męża. Mam wielką nadzieję, że w razie kontroli US nie będzie żadnych problemów. Gdyby nie porady na pewno nie zrobiłabym przekazania, a następnie zamknięcia firmy prawidłowo. Dziękuję jeszcze raz. Już teraz wiem, gdzie w razie jakichkolwiek problemów mam się udać po fachową poradę.

Z poważaniem

Grażyna, księgowa, 59 lat

 

27.04.2014

Jestem zadowolona z krótkiego czasu uzyskania porady prawnej tj. mniej niż 24 godziny. Nie trzeba tracić czasu na poszukiwanie odpowiedniego prawnika w danej interesującej mnie dziedzinie podatkowej. Porady, są wyczerpujące i w sposób czytelny i prosty wyjaśniają nurtujący problem. Polecam korzystanie z serwisu.

Janina, księgowa, 48 lat

 

26.04.2014

Szanowni Państwo, pragnę pogratulować pomysłu stworzenia tak wspaniałego serwisu, dla tych zagubionych w skomplikowanych przepisach prawnych. Szczególnie pragnę podziękować Panu Arkadiuszowi Dudkiewicz za jasne i zrozumiałe dla laika wyjaśnienie sprawy, okazaną cierpliwość, szybkie odpowiedzi na każde pytanie i nieugięte stanowisko. Pozwoliło mi to w walce z urzędniczą machiną. Panie Arkadiuszu bardzo dziekuję, miał Pan rację..... nie wierzyć bezkrytycznie w słowa urzednika. Polecam innym użytkownikom serwisu korzystanie z porad specjalistów i pytanie, pytanie, żadne nie pozostało bez odpowiedzi. Całemu Zespołowi życzę wielu sukcesów na niwie zawodowej i wielu zwykłych szczęśliwych dni.

Z wyrazami szacunku

Danuta W., emerytka, 67 lat

 

26.04.2014

Bardzo rzeczowa wyczerpująca odpowiedź. Pomogła mi w ocenie stanu prawnego i możliwych wydarzeń w przyszłości. Dziękuję, pozdrawiam Wacław.

Emeryt, 60 lat

 

25.04.2014

Opinia rzeczowa i określająca właściwie jednym zdaniem, to co chciałem usłyszeć. Niestety stan prawny nie jest dla mnie korzystny. Dlatego jestem nieco rozżalony zaproponowaną mi ceną Myślę że cena w okolicy 100 zł byłaby satysfakcjonująca obie strony.

Mariusz

 

23.04.2014

Super sprawa, konkret, profesjonalizm, bez wychodzenia z domu; bilans cena / jakość na zdecydowany plus.

Piotr, nauczyciel, 26 lat

 

23.04.2014

Ocena 5

Iwona, 55 lat, agent nieruchomości

 

22.04.2014

Bardzo odpowiada mi krótki czas uzyskania porady prawnej (mimo okresu przedświątecznego) tj.mniej niż 24 godziny. Nie traciłam również czasu na poszukiwanie odpowiedniego prawnika. Porada, jaką otrzymałam, potwierdziła moje obawy i ułatwiła podjęcie decyzji co do dalszych moich działań. Polecam.

Urszula, 55 lat

 

22.04.2014

Odpowiedź na moje pytanie była wyczerpująca i dokładna.

Kasia

 

22.04.2014

Szybko, konkretnie i rzetelnie. W przyszłości, jak zajdzie taka potrzeba, na pewno skorzystam z usług.

Artur, analityk danych, 35 lat

 

21.04.2014

Bardzo szybka odpowiedź, naprawdę polecam ten serwis: szybko, wygodnie, bez wychodzenia z domu.Ja jestem zadowolona w 100%.

Anna, 21 lat

 

« ‹ Poprzednie
Następne › »