Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

12.05.2014

Serdecznie dziękuję za poradę.

Aleksander, emeryt, 60 lat

 

12.05.2014

Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Myślę, że Państwa usługi można z czystym sumieniem polecić innym. Są bowiem podparte przepisami i napisane w sposób zrozumiany nawet dla laika. Jeżeli będę potrzebowała kolejnej rady ,na pewno skorzystam z EPORAD24.

Aleksandra

 

12.05.2014

Bardzo szybka odpowiedź z portalu ePorady24 (pomimo przerwy świątecznej!), szybkie załatwienie sprawy (około tygodnia, ze względu na konieczność odebrania, podpisania i odesłania podpisanych dokumentów pocztą), cena w granicach zdrowego rozsądku. Jestem pozytywnie zaskoczony. Podobnie jak w poprzednim przypadku, panowie z portalu ePorady24 reagują szybko i fachowo.

Piotr

 

12.05.2014

Miałem problem (odrzucenie spadku po zmarłym tragicznie za granicą członku najbliższej rodziny), który próbowałem samodzielnie rozwiązać przez kilka tygodni. Niestety, zarówno "zaprzyjaźnieni" prawnicy jak też fora internetowe miały sto różnych zdań na każdy temat. Po zadaniu pytania w portalu ePorady24 otrzymałem pierwszą odpowiedź (wraz z wyceną) po około 15 minutach. Odpowiedź na pytanie właściwe miałem po niecałych 24 godzinach, bardzo szczegółową i najeżoną numerami ustaw, ustępów i paragrafów. Przez kolejne trzy dni "męczyłem" przydzielonego mi prawnika o dodatkowe wyjaśnienia, chcąc mieć pewność, że dobrze wszystko zrozumiałem i że wiem, jakie kroki powinienem podjąć w dalszej kolejności. Cierpliwie wyjaśniał mi o co chodzi, przekładając formalny język prawniczy na bardziej strawną dla mnie polszczyznę. Cena za usługę była niewygórowana. Za kwotę, którą zapłaciłem konsultantowi z portalu ePorady24, mógłbym kupić około 45 minut pracy prawnika w mojej okolicy. Krzepiące jest również to, że kwota do zapłaty była mi znana z góry, oraz że koszt usługi w całości zmieścił się w tej kwocie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z czasu reakcji oraz poziomu usług oferowanych przez portal ePorady24. Mam nadzieję, że nie będę musiał zbyt często korzystać w życiu z pomocy prawników, jeżeli jednak się kiedyś zdarzy, na pewno zgłoszę się ponownie właśnie tutaj.

Piotr

 

11.05.2014

Ocena 5

Radek, 30 lat

 

10.05.2014

Nie pierwszy raz skorzystałam z "eporady24" i muszę polecić każdemu kto ma prawny problem, ten sposób rozwiązania. Wystarczy czytelnie w szczegółach opisać sprawę, a prawnicy niezwłocznie odezwą się z pomocą. Zwróciłam się z problemem dotyczącym spadku i samowoli budowlanej, w obu przypadkach dostałam czytelną, zrozumiałą, satysfakcjonującą mnie odpowiedź, a co najważniejsze w bardzo krótkim czasie. Zespołowi serdecznie dziękuję, a jeszcze niezdecydowanym polecam.

Ewa

 

09.05.2014

Otrzymałam od Pani Hanny Żurowskiej szybką, konkretną i wyczerpującą odpowiedź na moje problemy. Polecam wszystkim, naprawdę warto.

Grażyna, 54 lata

 

09.05.2014

Opinia wystawiona w sposób profesjonalny. Możliwość zadawania dodatkowych pytań nieodpłatnie to duży plus. Poza tym na odpowiedź nie trzeba długo czekać. W pełni polecam ten portal dla wszystkich osób, które poszukują profesjonalnej porady prawnej.

łukasz, nauczyciel, 33 lata

 

08.05.2014

Opinia była rzetelna i wyczerpuje zadany temat.

Ewa

 

06.05.2014

Witam! Mimo dni wolnych / Święta Wielkanocne / otrzymałam w super szybkim tempie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, a co za tym idzie rozładowały stres, który zawsze nam towarzyszy, gdy się czegoś obawiamy nie znając przepisów prawnych. Wyjaśnienia podane przejrzyście, nieskomplikowanie a dodatkowe pytania z mojej strony również potraktowano profesjonalnie a co najważniejsze w ramach podstawowej opłaty. Najwyższe uznania i proszę tak dalej trzymać !!!!

Jolanta

 

06.05.2014

Szkoda, że tak dużo ogłoszeń internetowych jest oszustwem. Dlatego ostrożnie podchodziłem do Waszej oferty. Jestem bardzo zadowolony z Waszej odpowiedzi. Bardzo dziękuję.

 

05.05.2014

Ocena 5

Edward, 65 lat

 

05.05.2014

Odpowiedź bardzo szybka precyzyjna. Kontakt bez zastrzeżeń. Polecam.

Andrzej, 50 lat

 

05.05.2014

Informacja wyczerpująca i szybka odpowiedż. 

Lucyna

 

04.05.2014

Odpowiedz jest napisana przejrzyście.

Janusz

 

04.05.2014

Wszystko super! Warto, polecam.

Justyna

 

04.05.2014

Ocena 5

Łukasz

 

02.05.2014

Kompetencje, profesjonalizm, szybkość działania - wszystko na plus. polecam!!!

Małgorzata

 

01.05.2014

Ocena 5

Zofia, 63 lata, emerytka

 

01.05.2014

Bardzo dobry system kontaktu z prawnikiem. Szybkość odpowiedzi bez konieczności umawiania się na spotkanie, zadowalająca podpowiedź na dodatkowo zadane pytanie bez dodatkowych opłat. Brawo tak trzymać dla mnie bardzo pomocna podpowiedź .Dziękuję za poradę w sprawie testamentu brata. Już teraz wiem , gdzie w razie jakichkolwiek problemów mam się udać po fachowa poradę. Pozdrawiam cały zespól eporady24.

Z poważaniem

Maria

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »