Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

14.05.2015

Witam. Profesjonalna szybka odpowiedź w pełni wyczerpująca.

Mariusz, 47 lat

 

13.05.2015

Odpowiedz przyszła bardzo szybko mimo dnia świątecznego. Cena niemała, nieduża. Szkoda że w opiniach znajdują się wyłącznie pozytywne, to podważa ich wiarygodność opinii średniej, brutalnie mówiąc świadczy o ich filtrowaniu. Sama metoda jest super.

Jerzy, inżynier elektryk, 55 lat

 

13.05.2015

Podane informacje bardzo pomogły.

Janusz, emeryt

 

13.05.2015

Przez ostatnie 15 lat zajmowałam się między innymi oceną badania satysfakcji ( i lub lojalności ) klienta i nie było przypadku żebym dała najwyższą ocenę a w Państwa przypadku robię to z największą przyjemnością . Zdaję sobie sprawę , że moje pytania nie były z tych b.trudnych niemniej jednak sposób prowadzenia przez Państwa korespondencji z klientem jak i wypowiadanie w sposób prosty zawiłych problemów prawnych pozwolił mi na wystawienie takiej oceny.

Marianna, ekonomista, 70 lat

 

13.05.2015

Polecam bardzo rzetelna porada.

Krystyna, 55 lat

 

12.05.2015

Dziękuję bardzo za poradę prawną. Przy bardzo umiarkowanej cenie i wielokrotnych doprecyzowaniach pytania głównego otrzymałem wyczerpującą odpowiedź. Przed zadaniem pytania byłem sceptyczny do wystawianych pozytywnych opinii. Ku mojemu zdumieniu dobra jakość usługi skłania mnie do podtrzymania kontaktów z Waszą Firmą EPORADY24. Szczególnie dziękuję Pani Irynie. Jesteście Państwo warci znaku RZETELNA FIRMA.

Pozdrawiam,

Jacek z Warszawy

 

12.05.2015

Szybka i profesjonalna obsługa za niewielkie pieniądze. Wyczerpujące odpowiedzi.

Polecam

Grażyna

 

12.05.2015

Bardzo szybka odpowiedź na pytanie i odpowiedź na każde pytanie dodatkowe. Na pewno portal eporady24 jest wart polecenia.

Małgorzata

 

12.05.2015

Ocena 4

Lukasz, 55 lat

 

12.05.2015

Witam, sprawa jest jeszcze niezakończona ale jestem zadowolony z obsługi.

Andrzej

 

12.05.2015

Pan Bogusław Nowakowski również zajmuje się trudnymi sprawami z prawa gospodarczego, dlatego też gorąco polecam !!!

Michał

 

12.05.2015

Pani Kasiu, bardzo dziękuję. Z naszego powodu Rada Gminy zmieniła Uchwałę !!! Super !!! Mamy ogromną satysfakcję z tego powodu. DZIĘKUJĘ !!!

Michał

 

12.05.2015

Do Pana Jakuba Bonowicza trafiają moje trudne zagadnienia z dziedziny szeroko pojętego prawa handlowego i celnego. Zawsze dostaję szczegółowe odpowiedzi. POLECAM !!!

Michał

 

12.05.2015

Super fachowa pomoc. Dziękuję Pani Agacie za cierpliwość ))). Opinie Pani Agaty są rzeczowe i profesjonalne. Polecam 100 %. Pani Agato, będę jeszcze na pewno prosił o pomoc ))))

Michał

 

12.05.2015

Ogromne słowa uznania dla Pani Marty Handzlik. Dziękuję za fachową pomoc. Nasz problem został załatwiony pozytywnie, za co Pani BARDZO DZIĘKUJĘ !!!

Michał

 

12.05.2015

Super fachowa pomoc. Dziękuję Pani Agacie za cierpliwość ))). Opinie Pani Agaty są rzeczowe i profesjonalne. Polecam 100 %.

Michał

 

12.05.2015

 Super fachowa pomoc. Dziękuję Pani Agacie za cierpliwość ))). Opinie Pani Agaty są rzeczowe i profesjonalne. Polecam 100 %.

Michał

 

11.05.2015

 Pozytywna.

Paweł, inżynier

 

11.05.2015

Opinia mogłaby być po prostu bardziej konkretna, wtedy nie byłoby potrzeby zadawania dodatkowych pytań, natomiast wykładnia prawa bardzo dobra. Klientowi chodzi o to, jak ustosunkować się do wykładni prawa.

Zyta

 

11.05.2015

Ślicznie dziękuję jestem bardzo zadowolona z waszej odpowiedzi, była jasna i wyczerpująca.

Pozdrawiam

Katarzyna, 34 lata

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »