Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

26.08.2013

Dziękuję za odpowiedzi. Jak zwykle, nie po raz pierwszy, współpraca z Państwem na medal.

Michał

 

26.08.2013

Jestem zadowolony, opinia była wyczerpująca i pomogła mi w podjęciu decyzji. Pomogła mi w podejmowaniu dalszych decyzji. Dziękuję serdecznie.

Krzysztof, 51 lat

 

25.08.2013

Bardzo dziękuję Panu Jakubowi Bonowiczowi za profesjonalne podejście do mojej sprawy, która nie była szablonowa i która wymagała wiedzy specjalnej. Mam nadzieję, że sprawa zakończy się pozytywnie. Pozdrawiam.

Michał

 

24.08.2013

Opinia prawnika była wyczerpująca. Czy skuteczna, to się okaże po wyroku sądowym. Będę z Państwem w kontakcie.

Krystyna

 

23.08.2013

Po roku miotania się i umawiania z prawnikami, po roku obietnic, złośliwości, nieuczciwości, kłamstwa i obłudy ze strony przeciwnej – szukajac w internecie porad na temat pełnomocnictwa – trafiliśmy na ten portal. Pierwsze co zwróciło moją uwage to wielka ilość opinii, i to pozytywnych opinii! Nie ma tez żadnych przekleństw, nie ma złośliwych uwag, ktore tylko podjudzają niektórych, a nie wnoszą nic. Jeśli nawet takie uwagi ktos pisze – jesteśmy wdzieczni, że nie musimy ich oglądać, bo ktoś zadbał, żeby w opiniach tylko to co merytoryczne było dostępne dla takich ludzi w potrzebie jak my. W wiekszosci przypadków, gdy usiłuje skorzystać z jakichś polskich stron – nie ma tam żadnych uwag, opinii czy choćby odnośnika (klawisza), że taką opinię można wpisać. Tymczasem "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" – ten portal po prostu nas zachwyca i wraca nam wiarę w ludzi. Jeszcze nie załatwiliśmy sprawy, jeszcze ciągle potrzebujemy pomocy, ale w ciągu tygodnia więcej dowiedzieliśmy się od Pani Katarzyny Siwiec, niż od naszego prawnika w ciągu roku... Dziękujemy Pani Katarzyno! Tak się powinno robić biznesy! Szybko, solidnie i za naprawdę przyzwoitą cene. Polecam ten portal wszystkim, zwłaszcza poza granicami kraju. Bez proszenia, nalegania, przypominania i proszenia o telefon czy odpis na e-maila można dostać potrzebne informacje napisane zrozumiałym językiem i poparte paragrafami. Dziękujemy!

Wojciech, projektant samochodów, 55 lat

 

23.08.2013

Opinia, którą otrzymałem była po pierwsze odpowiedzią na temat, po drugie odpowiedzią bardzo obszerną, zawierającą przytoczenie przepisów prawa oraz opinii zaczerpniętych z doktryny i orzecznictwa. Ponadto opinia została uzupełniona o odpowiedzi na bardzo dużą ilość pytań dodatkowych, które zadałem. Odpowiedzi te doprecyzowały wcześniejszą opinię i rozwiały wszelkie moje wątpliwości, jakie nasunęły się po uzyskaniu odpowiedzi głównej. Jestem bardzo zadowolony z wyboru właśnie tego serwisu. Warto było zainwestować pieniądze właśnie w ten serwis. Zresztą korzystam z niego już 4 raz – zawsze uzyskując usługę na bardzo wysokim poziomie. Szczerze polecam usługi serwisu ePorady24. Warto wskazać na różnice pomiędzy usługą wyświadczoną przez niniejszy serwis a usługą wyświadczoną w sposób tradycyjny – tj. poradą w kancelarii. W przypadku zwykłej porady za te same (albo i wyższe pieniądze) uzyskuje się ustną poradę a informacje szybko ulatują. Tutaj otrzymujemy opinię pisemną, z której treścią możemy się zapoznać, a później do niej wracać i podpierać się zapisami w niej zawartymi.

łukasz, asystent doradcy podatkowego, 33 lata

 

23.08.2013

Dla Pana Marka Goli – ogromne słowa uznania i gdyby można było, to dałbym ocenę "6". BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Michał

 

22.08.2013

Jestem pod wrażeniem kompetencji i jasności sformułowań w odpowiedziach. Ważne dla laika z tej dziedziny jest zrozumienie tekstu. Odpowiedzi są wyczerpujące. Bardzo dziękuję.

Agata

 

21.08.2013

Ocena 5

Frezer

 

20.08.2013

Przebieg zgodny z oczekiwaniami. Odpowiedź satysfakcjonująca. Szybko i sprawnie. Serwis godny polecenia.

Sylwester, 41 lat

 

19.08.2013

Dziękuję Pani Katarzynie Siwiec za zaangażowanie w moją sprawę i pełen profesjonalizm. Liczę, ze zaowocuje to pozytywnym jej rozwiązaniem.

Elżbieta, elektronik, 55 lat

 

19.08.2013

Bardzo dziękuję za pomoc i wyjaśnienia, które w znaczący sposób przyczyniły się do nadania biegu sprawie. Jestem pełna uznania dla Pani Katarzyny Siwiec i bardzo dziękuję.

Elżbieta

 

19.08.2013

Ocena 5

Bogumił

 

18.08.2013

Porada została udzielona w ekspresowym tempie, a przy tym została napisana wyczerpująco i profesjonalnie oraz – co bardzo ważne dla laika – przystępnie. Co dla mnie ważne zawierała również opis praktycznego sposobu rozwiązania problemu.

Ewa

 

18.08.2013

Chcialbym serdecznie podziękować Panu Tomaszowi Krupińskiemu za wyczerpującą i profesjonalną poradę. Jestem mile zaskoczony językiem wypowiedzi, tekst prawniczy jest zrozumiały. Poza tym opinia jest tak wyczerpująca, że śmiało można tu powiedzieć o paru kartkach. Zawiera ona wszelkie niezbędne paragrafy, opłaty, które będę musiał uiścić u notariusza. Oprócz tego porady, co należy robić w różnych sytuacjach, które ewentualnie mogłyby zaistnieć. Nie sposób wymienić tu zalet tej usługi. Jestem bardzo zadowolony i polecam Pana Tomasza oraz cały portal.

Jan, 66 lat

 

18.08.2013

Ocena 5

Zbigniew, 69 lat, ekonomista - emeryt

 

15.08.2013

Porada wnikliwa i niezwykle profesjonalna. Otrzymałam bardzo obszerne wskazówki, ułatwiające wybór postepowania w zmaganiach z trudnym przeciwnikiem i niestety złym prawem stanowionym. Bardzo ważne było też dla mnie, że mogłam liczyć na natychmiastową odpowiedź na moje pytania i cierpliwe wyjaśnianie mi zawiłości prawnych, mających istotne znaczenie dla przebiegu sprawy. Cenna też była wymiana uwag na tematy związane z działaniem prawa i najzwyczajniej w świecie mogłam się wypowiedzieć i wiedziałam, że zostałam dobrze zrozumiana. Dziękuję.

Agnieszka

 

15.08.2013

Usługa zrealizowana bardzo profesjonalnie. Całość konsultacji została dokonana poprzez wymianę wiadomości z zawarciem przydatnych wskazówek dot. uzupełniania dokumentów. Szczególnie doceniam i dziękuję za odpowiedzi udzielone przez Pana Bogusława w dniach weekendowych, co z przyczyn organizacyjnych było w tej sytuacji dla mnie bardzo istotne. Z mojej strony pojawiło się wiele pytań uzupełniających niezbędnych do zakończenia kwestii, zatem możliwość ich zadania była kluczowa w tym, aby sprawa mogła zostać doprowadzona do końca i ma to kluczowy wpływ na moją pozytywną opinię. W przyszłości na pewno rozważę ponowne skorzystanie z Państwa usług przy wystąpieniu potrzeb.

Damian

 

14.08.2013

Jestem zadowolony, opinia była wyczerpująca i pomogła mi w podjęciu decyzji.

Jan, nauczyciel, 55 lat

 

14.08.2013

Dziękuje za szybką i rzetelną pomoc prawną. Polecam serdecznie.

Wanda

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »