Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

23.09.2018

Korzystam z porad prawnych eporady24 wielokrotnie. Za każdym razem najbardziej przekonywującym elementem do skorzystania z firmy była : dobra cena wykonania usługi, profesjonalizm i terminowość wykonania usługi

Andrzej

 

21.09.2018

Ocena 5

Rafał, 41 lat, przedstawiciel handlowy

 

21.09.2018

Ocena 5

Krzysztof

 

21.09.2018

Dziekuje za wyczerpujace wyjasniene sprawy i pozdrawiam

Marzanna

 

21.09.2018

Ocena 5

Małgorzata

 

20.09.2018

Ocena 4

Zbigniew, 56 lat, Technik

 

19.09.2018

Ocena 5

Monika

 

18.09.2018

Po raz kolejny bardzo rzetelna i wyczerpująca odpowiedz na pytania.

Przemysław

 

18.09.2018

Bardzo kompleksowa i wyczerpująca odpowiedź w oparciu o aktualne przepisęy prawa. Szybka odpowiedź na dodatkowe pytania oraz załączone wzory dokumentów. 

Dziękuję i polecam !

Rafał, 36 lat

 

18.09.2018

Dziękuje za pomoc jestem uradowany państwa opiniami Było szybko ! 

Pozdrawiam

Sławomir, technik, 50 lat

 

17.09.2018

Dzień dobry, bardzo dziękuję za odpowiedź. 

Pozdrawiam

Małgorzata

 

17.09.2018

Ocena 5

Aneta, 40 lat

 

17.09.2018

Bardzo dziękuję, opinia była wyczerpująca.

Adrian, lekarz, 33 lata

 

17.09.2018

Jestem pod wrażeniem szybkiej i profesjonalnej pomocy. Koszt wstępnej usługi do przyjęcia, w którym uzyskałam dodatkowe wskazówki i informacje na pytania uzupełniające (bez dodatkowych opłat). 

Dziękuję

Beata

 

17.09.2018

Działanie - odpowiedź była bardzo szybka, może za szybka żeby była zupełnie pomocna. Może ze względu na kontakt pisemny nie wszystko dało się sprecyzować. Państwa odpowiedź nie pomogła mi zdecydować o podjęciu działań w kierunku uzyskania ubezpieczenia, wykazane opłaty dla ZUS były określone niejednoznacznie, albo ja nie zrozumiałam.

Elżbieta, inżynier budowy dróg, 72 lata

 

16.09.2018

Poradę prawną uzyskaną od Państwa, a konkretnie przez Panią Izabelę Nowacką-Marzelon, uważam oceniam bardzo wysoko. Porada ta pozwoliła mi zrozumieć całą złożoność zgłoszonego przeze mnie problemu w świetle wszystkich przepisów, jakie powinnam znać. Bardzo sobie cenię te wyjaśnienia i jestem rada, że udało mi się wpaść na trop tak kompetentnego zespołu prawników. Polecam ich wszystkim zainteresowanym.

Maria, 70 lat, emerytowana nauczycielka

 

15.09.2018

Ocena 5

Gabriela

 

13.09.2018

Wyczerpująca odpowiedź. Przytoczono stosowne paragrafy, całość dała mi jasny pogląd na całą sprawę.

Janina, 60 lat, mgr filologii polskiej

 

13.09.2018

Ocena 5

Krzysztof, 71 lat, emeryt

 

13.09.2018

Ocena 5

Renata, 55 lat, OSOBA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPOD. - KSIĘGOWA

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »