Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

20.06.2018

Odpowiedz rzeczowa ale można by nie naciągać na informacje ogólnie dostępne

Irek, były kierowca, 50 lat

 

20.06.2018

Opinia moja jest jak najbardziej pozytywna i stawiam piątkę. Życzę samych sukcesów i samych piątek od zadowolonych klientów.

Aleksandra, 65 lat

 

20.06.2018

Ocena 5

Zdzisław

 

20.06.2018

Dziękuję prawnikowi, który bardzo mi pomógł w zawikłanej dla mnie sprawie, nikt inny jak w "eporady24" nie pomógłby mi lepiej, wielki szacunek dla Pana !!! dziękuję za tak wyczerpujące informacje, opinia dla Pana to 5x2/5 ocen najwyższych, polecam wszystkim zainteresowanych swoimi problemami tylko w : eporady24...

Janina

 

19.06.2018

Bardzo rzetelna i szybka odpowiedź, pomocna w podjęciu dalszych działań polecam

Katarzyna

 

18.06.2018

Ocena 5

Anna

 

18.06.2018

Dziękuje bardzo za odpowiedz. Wiem teraz co powinnam zrobić.

Beata

 

18.06.2018

Dziękuję za odpowiedź. Jestem zadowolona i spokojniejsza i tak uczyniłam jak Pani sugerowała… Na razie 5.

Barbara, emerytka, 70 lat

 

17.06.2018

Ocena 5

Ewa

 

17.06.2018

Porada prawna, którą otrzymałem od Pani Wioletty Dyl, jest bardzo szczegółowa i jasna. Dokładnie rozwiała moje wątpliwości.

Janusz, inżynier, przedsiębiorca, 64 lata

 

17.06.2018

Ocena 5

Beata

 

17.06.2018

Ocena 5

Stanisław, 41 lat

 

16.06.2018

Profesjonalna obsługa. Co najważniejsze odpowiedź szybka i zrozumiała dla zwykłego śmiertelnika. Odpowiedzi udzielone także na dodatkowe pytania. Z czystym sumieniem polecam.

Krzysztof

 

16.06.2018

Ocena 5

Mariusz

 

16.06.2018

Odpowiedz udzielona bardzo szybko, precyzyjnie, konkretnie. W końcu zrozumiałam dlaczego tak a nie inaczej mam postąpić. Jestem bardzo zadowolona z porady.

Agnieszka

 

16.06.2018

Bardzo dziękuję za profesjonalne podejście do problemu natury prawnej, wobec którego nawet radca prawny mojej instytucji miał wątpliwości. Zaproponowane rozwiązanie (przygotowanie pisma) okazało się niezwykle skuteczne.Bardzo dziękuję za wsparcie i jeśli będę potrzebować pomocy prawnej, to z pewnością skorzystam z Państwa Kancelarii.Serdecznie pozdrawiamJanusz

Janusz

 

15.06.2018

Ocena 5

Szymon

 

15.06.2018

Szybkość i skuteczność

DARIUSZ, 46 lat, emeryt

 

15.06.2018

Bardzo dziękuję za szybką i wyczerpującą (na chwilę obecną) odpowiedź. Jestem z niej bardzo zadowolona, zawiera to, o czym słyszałam, ale brakowało mi potwierdzenia. W razie dalszych problemów na pewno się z Państwem skontaktuję.

Renata

 

15.06.2018

Ocena 5

Elena

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »