Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

17.03.2016

Chociaż rozumiem, że w moim konkretnym przypadku stanąłem na "straconej pozycji" to oceniam uzyskaną poradę pozytywnie, zwłaszcza, że obok samego wniosku zasadniczego uzyskałem szersze naświetlenie prawnego aspektu sprawy.

Jacek, inżynier, 62 lata

 

17.03.2016

Bardzo szybka opinia prawna, mam nadzieję skuteczna. Przede wszystkim możliwość zadawania dodatkowych pytań w sprawie. Jeszcze raz bardzo dziękuję Panu Markowi

Grażyna

 

16.03.2016

Polecam, polecam, polecam! Obsługa na wysokim poziomie, szybko, merytorycznie i wygodnie bo.... w domu, na swoim komputerze, wtedy kiedy ja mam czas i chęć wrócić do trudnych spraw dostaje porcje wiedzy i odpowiedzi na pytania które nurtowały mnie od dłuższego czasu. Zawsze mogę do tego wrócić, przeczytać, dopytać. Świetna forma pomocy prawnej.

Nina

 

16.03.2016

Ocena 4

Łukasz, 32 lata, projektant

 

15.03.2016

Uzyskałam odpowiedz w ekspresowym tempie bez wychodzenia z domu. Serwis bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt. Polecę wszystkim potrzebującym.

Renata

 

15.03.2016

Wszystko w jak najlepszym porządku zrozumiałem wszystko po przeczytaniu końcowej odpowiedzi ale gdyby można było pisać więcej własnymi słowami dla starszych ludzi to byłbym bardzo wdzięczny.

Jerzy, kierowca mechanik, 60 lat

 

15.03.2016

Porady Pani Prawnik z portalu pomogły wygrać sprawę w Sądzie (dochodzenie należności od dłużnika). Zaproponowana strategia sprawdziła się w 100%.

Marcin

 

15.03.2016

Szybko, sprawnie i na temat.

Izydor

 

15.03.2016

Ocena 5

Ewa, 63 lata, emerytka

 

14.03.2016

Ocena 4

Katarzyna

 

14.03.2016

Korzystam drugi raz i jestem b. usatysfakcjonowana. Odpłatność również nie jest wygórowana - zwłaszcza w porównaniu z prawnikami "kancelaryjnymi".

Jadwiga

 

14.03.2016

Szybka i fachowa odpowiedz w języku zrozumiałym dla zwykłego śmiertelnika.

Lukasz

 

14.03.2016

Jestem zadowolona z udzielonej odpowiedzi, mogę polecić serwis w 100%

Aleksandra

 

14.03.2016

Wystawiam najwyższą ocenę jaką mogę. Dziękuję za precyzyjna i wyczerpującą odpowiedź na moje pierwsze pytanie, za możliwość zadawania pytań dodatkowych wynikających z moich rozmyślań i z rozwoju sytuacji i za dokładne odpowiedzi na wszystkie moje kolejne pytania.

Andrzej

 

13.03.2016

Dzień dobry, porada szybka i w oparciu o prawo ale w ostatniej odpowiedzi pan prawnik popełnił błąd, ponieważ mieszkania własnościowego spółdzielczego nie można zapisać jako umowy dożywocia musi być to odrębna własność. Dlatego też trzeba skorzystać z innych porad dla porównania a to dodatkowe koszty , pozdrawiam.

Stanisław

 

12.03.2016

Jestem bardzo zadowolona z kompleksowej obszernej odpowiedzi. Porada bardzo przydatna więc w razie potrzeby na pewno skorzystam z serwisu jeszcze raz. Bardzo dziękuję :)

Małgorzata

 

11.03.2016

Ocena 5

Beatrice, 45 lat, designer

 

11.03.2016

Jestem bardzo zadowolona z porady, ponieważ zrozumiałam o co chodzi. Uzyskałam poradę również co do tego co mam zrobić , gdzie popełniłam błędy. Jest to porada konkretna, fachowa w sposób zrozumiały przekazana i wymagająca wiedzy.

Ewa, emerytka, 63 lata

 

11.03.2016

Ocena 4

Karolina

 

09.03.2016

Ocena 5

Ewa

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »