Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

27.11.2016

Ocena 5

Wacław, 71 lat, inż. mechanik

 

27.11.2016

Wasza opinia pozwoliła mi utwierdzić się w przekonaniu, że istnieje możliwość ze skorzystania z prawa dla swoich potrzeb w trudnych sprawach. Inna rzeczą jest kto zwykłemu obywatelowi w tym pomoże, bo takich prawników jak wy macie trudno znaleźć.

Marzena, inżynier, 68 lat

 

26.11.2016

Ocena 5

Barbara

 

26.11.2016

Usługi przez Państwa świadczone są na jak najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm! Odpowiedź konkretna, rzetelna i wyczerpującą! Będę polecać Państwa usługi innym!

Olga

 

25.11.2016

Korzystam z usług firmy eporady24 po raz kolejny. Jestem pod ogromnym wrażeniem z jakości wykonania zamówionego pisma procesowego. Rzetelna, szczegółowa i merytoryczna konstrukcja zażalenia, które zamówiłem, wzbudza mój wielki szacunek i uznanie dla Pani Mecenas Anny SUFIN. Niezwykle zaangażowanie, dogłębna analiza faktów które przedstawiłem i właściwe ich umocowanie w zażaleniu, wzbudza zaufanie do tej firmy a Panią Mecenas Annę Sufin stawia w ścisłej czołówce palestry adwokackiej. Jeszcze raz dziękuję i życzę Pani Mecenas wszelkiej pomyślności.

Z poważaniem

Zenon

 

24.11.2016

Ocena 5

Jarosław

 

24.11.2016

Ocena 4

Zofia

 

23.11.2016

Porady szybkie, na temat, rzeczowe. I szybkie! Jestem zadowolona ,pomimo, że nie mieli dla mnie pomyślnych wiadomości. Ale przynajmniej wiedziałam na czym stoję. Pozdrawiam cały zespól eporady24 i życzę sobie bym nigdy więcej nie musiała z ich porad korzystać. Jeśli jednak będę kiedyś potrzebowała porady prawnej zaklikam do nich na pewno.

Polecam!

Mariola, handlowiec, 52 lata

 

23.11.2016

Ocena 5

Ewelina, 26 lat

 

23.11.2016

Szybka, rewelacyjna, bardzo pomocna. Na pewno będę Państwa polecać i jeśli zajdzie taka potrzeba ma pewno to do Was wrócę. 

Pozdrawiam

Anna

 

21.11.2016

Dziękuję za opinię prawną w mojej sprawie. Okazała się bardzo przydatna. Przebieg usługi bardzo profesjonalny i w krótki czasie.

Ewa, lekarz weterynarii, 60 lat

 

21.11.2016

Ocena 5

Barbara

 

21.11.2016

Szanowny Panie porada którą otrzymaliśmy bardzo nam się z żoną przydała. Poznaliśmy stan prawny naszej sprawy. Dzięki poradzie uniknęliśmy podpisania z synem umowy mającej fatalne dla nas w skutkach konsekwencje prawne. Potwierdził to potem w tygodniu prawnik który do końca wyjaśnił wszystkie nasze wątpliwości. Jesteś my bardzo zadowoleni z istnienia serwisu prawnego działającego w weekendy kiedy uzyskanie porady prawnej od ręki jest praktyczne niemożliwe!

 

Dariusz

 

20.11.2016

Z całą odpowiedzialnością za słowa oceniam usługi ePorad24 na 6+. Korzystałam po raz drugi. Odpowiedź w sprawie dosyć skomplikowanej dostałam bardzo szybko i co ważniejsze, była napisana zrozumiałym dla mnie językiem. Odpowiedzi na dodatkowe pytania przyszły szybko, były potraktowane jako bezpłatne uzupełnienie. Jestem pewna, że z każdym innym ewentualnym problemem natury prawnej zwrócę się właśnie tutaj. 

Bogumiła

 

20.11.2016

Z porad jestem bardzo zadowolona polecam Suuuuper !!!! 

Marzena, starszy inspektor, 48 lat

 

20.11.2016

Usługa na najwyższym poziomie. Wszystko zgodnie z obietnicami - zarówno pod kątem merytorycznym jak i pod względem terminu odpowiedzi. Dodatkowo kilkukrotny kontakt celem wyjaśnienia powstałych wątpliwości - również na najwyższym poziomie. 

Zdecydowanie polecam

Roman, 40 lat

 

19.11.2016

Ocena 5

Miłosz, 47 lat

 

19.11.2016

Porada bardzo mi pomogła. Była konkretna.

Anna, nauczyciel, 52 lata

 

17.11.2016

Ocena 4

Adam

 

17.11.2016

Bardzo szybka jasna odpowiedź. Pierwszy raz korzystałem z takich porad i jestem bardzo zadowolony.

Paweł, nauczyciel, 37 lat

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »