Opinie naszych klientów

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »

 

29.03.2017

Jest to bardzo wygodny sposób na otrzymanie porady. W sobotę napisałam pytanie a w niedzielę miałam już fachową odpowiedź, napisaną zrozumiałym językiem, całkowicie wyczerpującą zadany temat. Polecam serwis eporady24 i dziękuję Panu Piotrowi Brożyńskiemu za rzetelną informację (choć nie do końca po mojej myśli, ale wiem już na czym stoję i z całą pewnością pomoże mi to w dalszych negocjacjach).

Małgorzata, 43 lata

 

28.03.2017

Dzięki rzetelnej pomocy prawnej Pana Łukasza wyegzekwowanie należnych kwot od PZU miało swój pozytywny finał. 

Serdecznie dziękuje

Tomasz

 

28.03.2017

Szybko i rzetelnie.

Krzysztof

 

28.03.2017

W zasadzie uzyskałam potwierdzenie dla wiedzy którą już w dużym stopniu posiadałam. Liczyłam , że wypali droga skrócona, ale to się dopiero okaże. Bardzo mi się podoba możliwość uzupełnień. Bo właściwie postawione pytanie/nazwany problem to połowa sukcesu. \"Jakie pytanie-taka odpowiedź\"- Do prostych i oczywistych rozwiązań dochodzi się często bardzo okrężną drogą. Moim marzeniem jest by była ona jednak jak najmniej okrężna- to na przyszłość.

Maria, inżynier , były prezes małej spółki teraz współwłaściciel małej firmy, 67 lat

 

27.03.2017

Porada udzielona terminowo , fachowo i rzetelnie . Pismo-odpowiedź na zadane pytania otrzymałem na pocztę . 

Polecam

Marek

 

27.03.2017

Ocena 5

Mariola

 

27.03.2017

Bardzo szybka odpowiedz, rzeczowa, konkretna.

Rafał, doradca, 35 lat

 

26.03.2017

Odpowiedź na zadany i nurtujący mnie problem otrzymałam w ekspresowym tempie z bardzo wnikliwym i wyczerpującym podejściem do sprawy. Byłam bardzo mile zaskoczona tym, że jest kilka wersji rozwiązania mego problemu. Polecam korzystanie z usług serwisu prawnego. Rozsądna cena za bardzo rozsądne odpowiedzi. 

Anna, 57 lat

 

26.03.2017

Udzielona porada prawna w pełni mnie satysfakcjonuje. 

Dziękuję

Andrzej

 

26.03.2017

Dziękuję za możliwość uzyskania porady w krótkim czasie od złożenia zapytania.

Liliana, nauczyciel, 50 lat

 

25.03.2017

Otrzymana opinia jest dla mnie satysfakcjonująca a opis wyczerpujący i zrozumiały.

Bronisława

 

24.03.2017

Jest kilka zalet Państwa portalu. Najważniejsze to to, że otrzymuję wiarygodną, rzetelną informację i poradę: - bez wychodzenia z domu i poszukiwania prawnika, który zapewniłby mi anonimowość (szczególnie uciążliwe w małych miasteczkach, gdzie pocztą pantoflową roznosi się wszystko) - mam możliwość spokojnego przeanalizowania uzyskanej porady w domu i omówienia jej z najbliższymi - mam możliwość zadania dodatkowych pytań - to największy walor tego portalu. Dla laika w sferze prawnej zawsze znajdzie się coś niezrozumiałego - u Was pytałam do skutku i szybko dostawałam odpowiedzi (nawet w niedzielę) Jestem bardzo zadowolona, że skorzystałam z Państwa portalu. 

Szczerze polecam

Meduza

 

24.03.2017

Ocena 5

Joanna, 30 lat

 

23.03.2017

Pan Marek Gola mimo otrzymanego obfitego materiału w sprawie , szybko odpowiedział na wszystkie moje pytania wykazując się przy tym dużą cierpliwością i wyrozumiałością . Dopytywałam wiele razy i na każde zadane dodatkowe pytanie otrzymałam odpowiedz . Swoimi odpowiedziami wskazał jasno kierunek jakim powinnam iść , umiejętnie pokierował mną , upewniając mnie o prawidłowości mojego toku rozumowania w toczącym się postępowaniu . Mam cichą nadzieje ,że wskazany kierunek działania będzie 100% skuteczny .Rozprawa dopiero przed mną i jestem dobrej myśli . Bardzo szkoda , że nie było prawnika współpracującego z serwisem ePorady24 w moim mieście , aby wspólnie kontynuować postępowanie przed Sądem. I tak jestem dozgonne bardzo wdzięczna za okazaną mi pomoc. Jeśli będę potrzebowała ponownie pomocy prawnej to na pewno skorzystam z ePorad24 a w szczególności porad Pana Marka Goli i polecę również moim znajomym. 

Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Marek

 

23.03.2017

Jestem raczej rozczarowana ze dzieci z rodzin patologicznych są traktowane na tych samych prawach co z normalnych. Ogólnie uważam odpowiedz na mój problem za niezbyt solidny.

Emilia

 

23.03.2017

Bardzo dziękuję za pomoc i podanie kierunku działania. Wprowadziłam się na wieś i staram się pomoc ludziom tam zamieszkałym wyjść z problemów jakie ich przerastają. Opinia bardzo przejrzysta i dostępna. Bardzo dziękuję w imieniu mieszkańca. Sprawę dalej poprowadzi notariusz. 

Z wyrazami podziękowania

Hanna, finansista, 60 lat

 

22.03.2017

Otrzymana odpowiedź - na tym etapie - jest dla nas satysfakcjonująca a opis wyczerpujący i zrozumiały.

Andrzej

 

22.03.2017

Dziękuję za rzeczowe porady , które rozwiały moje wątpliwości.

Polecam ten portal

Marta

 

22.03.2017

Otrzymałam szybką i wyczerpującą informację. Po kilku dniach \" dopytalam\" o parę szczegółów i też bezzwłocznie przyszła odpowiedź. Usługa warta ceny, myślę, ze skorzystam z tej formy porady jeszcze kiedyś w innej sprawie. Polecam!

Grażyna, emeryt, 64 lata

 

21.03.2017

Ocena 5

Anna

 

« ‹ Poprzednie
...
Następne › »